anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As vrea sa imi fac un blog (pentru povesti si mai multe chestii),deci intrebarea asta va fi mai idioata, dar ar trebui sa imi fac un cont undeva sau ...habar nu am,unde ar trebui sa mi l fac? Nu stiu daca ma poate ajuta cineva, dar as fi foarte fericita pentru orice raspuns. Funda! happy

Răspuns Câştigător
| beea8o8 a răspuns:

Ai mai multe optiuni unde sa ti-l faci:
1. tumblr
2.blogger

5 răspunsuri:
| JojoBleah a răspuns (pentru beea8o8):

Si cum as putea sa imi fac vizitatori, adica vreau sa fie ceva...sa nu stie lumea cine e defapt.Sa fiu o fatoma boho! laughing

Răspuns utilizator avertizat
| GabyB94 a răspuns (pentru JojoBleah):

Pur si simplu nu iti faci un blog cu numele tau, adica nu scrii maria.popescu.blogspot.ro ca atunci stie lumea ca esti Maria, scrii si tu ileana.cosanzeana.blogspot.ro

Apoi poti sa iti faci o noua adresa de e-mail ca sa fii sigura ca nu le incurci si te trezesti intr-o zi ca te-ai semnat Maria.

Si cel mai important, ai grija ce scrii, ca daca te-ai certat cu Ana astazi si scrii pe blog ce naspa e Ana si apoi pui link-ul pe Facebook (ca asa e cel mai simplu sa obtii trafic), lumea o s-a cam stie ca esti Maria (mai ales Ana).

Poti incerca si Wordpress si Webnode (asta e si in romana si in engleza).

Bafta

| FashionCreativitation a răspuns:

Poti sa-ti faci site cu blog sa postezi..sa pui poze sa vb doar daca cauti pe net,, cum sa faci un site gratis"...

| Brotacelul a răspuns:

Recomand www.ucoz.ro - e usor de folosit si-ti ofera foarte multe posibilitati.