Toate sunt compatibile. cum zice puradelu' asta fomist de funde de deasupra mea: ca "ca placa de baza cere 2400mhz" la ram este o prostie, aia e frecventa maxima suportata, cei alesi de tine au 1600mhz, sunt ok.
hard diskul e suficient de 500.
carcasa sigur se potriveste insa sursa iti recomand sa cumperi una de cel putin 600w, daca adaugi o placa video de ultima generatie sursa cea veche o sa-ti faca probleme, fara placa video duce fara probleme.
Ramii nu iti merg din cauza frecventei1600mhz si placa cere 2400mhz
eu te sfatuiesc sa cumperi sursa noua de peste 500W si ai grija as aiba 24+4 pini
Mersi,deocamdata placa integrata in procesor (radeon hd7660d duce orice joc aparut pana acum la setari medium-high, depinde de joc)si nu o sa cumpar o placa dedicata, deci cred ca o sa mearga sursa actuala, mersi
Sa-ti zic un secret: placile integrate, oricare ar fi ea nu se compara cu una dedicata. are un tovaras care a gandit ca si tine acum, insa a ramas un pic dezamagit de ea. in timp iti iei si una dedicata.
oricum, configuratia face toti banii. succes
Mersi , deocamdata oricum ar fi placa integrata, o sa ma multumesc, nu-mi pemite bugetul sa-mi iau placa dedicata(am pus ochii pe un gtx 550 ti=aprox 500 ron, dar ramane pe mai incolo )
Mai am o intrebare...in caz k vreau sa-mi cumpar o alta sursa...trebuie sa fie cumva anume? sa se potriveazca cu placa de baza sau hdd-ul?
Toate astea care's pe piata sunt ok pentru placa ta de baza si hdd.
insa vezi sa aiba protectie (PFC) si eficacitate mai mare de 80%.