anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As vrea sa-mi iau o ableta Motorola XOOM. Am auzit ca softul (Android 3.0) are niste probleme, aplicatii necomptatiblie, restartari fara motiv etc. Am mai auzit ca prin luna septembrie anul asta se va face un update la Android 3.2 Se vor repara aceste buguri? Erori? Android Honeycomb (3.0) are probleme de securitate sau ceva de genu?

Răspuns Câştigător
| sltlp a răspuns:

Xoom are deja 2.1 Nu iti fa griji. Legat de compatibilitate e normal sa mai apara probleme. Oricm, asta nu reprezinta o problema. Apropo, daca iti place, acum iti dau idei), ai putea sa te uiti si la Asus transformer, care se face ca un laptop.:pe

3 răspunsuri:
| introduaicinumele a răspuns (pentru sltlp):

Salut! Uitandu-ma prin vechile mele intrebari (sa mai dau niste replyuri la cei ce mi-au raspuns) am gasit intrebarea asta.
De Craciun mi-am luat o tableta Hannspree, probleme imense de compatibilitate, deci, vreo 2 saptamani am stat doar sa rooterz, resoftez...
Si acum cateva saptamani mi-am luat un Asus Transformer FT101, se vede ca e ceva mai, bussines, aplicatii interesante de la inceput, incompatibilitate doar cu cateva applicatii, si-a facut si update la 4.0 ICS singur, asa am putut instala si Google Chrome beta din Google Play happy

| sltlp a răspuns (pentru introduaicinumele):

Google chrome exista de la android 2.3 incoace. Dar nu la toate tabletele, in special la chinezarii nu gasesti. Oricum xoom o sa primeasca update la android 4.0.4

| introduaicinumele a răspuns (pentru sltlp):

Exista pentru ca a iesit din Beta, ca ma intrebam eu de ce pe HTC-ul lui tata nu exista asa ceva straight face m-am uitat pe net, si zicea ca e compatibil doar cu 4.0 sau mai nou (4.0.3), dar acum ca a iesit din Beta este pentru toate dispozitivele.
Sti ce este ciudat? Nici nu mi-am dat seama ca a iesit din beta pana cand n-am citit pe net laughing)