| DanaQ a întrebat:

As vrea sa renunt la un stick de la RDS pe care-l folosesc de cativa ani pentru conectarea la net, pe langa cea obisnuita prin cablu. Stie cineva cu cat timp inainte de sfarsitul lunii, il pot returna astfel incat sa nu mai platesc pentru el in cadrul abonamentului la net in luna urmatoare? merci.

3 răspunsuri:
| sltlp a răspuns:

Cativa ani : mai mult de 2 ani> mergi la ei si le spui sa isi ia stick-ul inapoi si modifica contractul. De platiti ai sa platesti oricum. Dar oricum, si cu si fara stick 2-3 saptamani e tot aia, si o luna tot ai sa o mai platesti. Te zgarcesti acuma la asta cand ai wifi...(e ceva gen, am minute nelimitate pe telefon, dar vreau sa tin telefonul deschis in apel, chiar daca nu vorbesc).

| DanaQ explică (pentru sltlp):

Ti-am trimis un mesaj. tongue Merci pentru raspuns!

| DanaQ explică:

Pentru cei interesati: N-am avut nicio problema in a returna stick-ul de la RDS despre care intrebam anterior. In cateva minute s-au intocmit documentele de predare fara niciun comentariu sau intrebare cu privire la motivul pentru care nu mai doresc sa-l folosesc. Mi-a placut de ei si la acest capitol! Spre finele lunii sau in prima saptamana din luna urmatoare trebuie returnat in cazul in care doriti sa renuntati la el.