Mai creeaza un fisier pe card din PC-ul tau acum incearca sa pui ce mai ai de pus in acel fisier, merge? eu asa fac, mi-am descarcat un album de vreo 300 melodii si nu mi-au incaput prea multe intr-un fisier asa ca am facut inca unul si mi-au incaput toate.
Poate nu suporta telefonul mai mult sau poate ai transferat mai mult fara sa iti dai sema.
Cel mai probabil e ca nu-ti suporta telefonul sau ai luat vreo teapa cu cardul :p
Baga-l in PC, formateaza-l, stai, inainte de formatare du-te pe card si dai click dreapta -> proprieties si iti zice acolo cat are. Daca zice ca are 1, 8-1, 9 GB este OK si formateaza-l, daca zice ca are 815 MB, inseamna ca e busit cardul. Si9 eu am un stick de 4GB si imi vede doar 8 MB pe el ca s-a stricat.
Am intrat la proprietati, la telefon si zice ca [virgula] cardul este de 1883 Mb (deci...nu chiar 2GB). Insa nu pot sa transfer mai mult de 815 Mb. Deci telefonul recunoaste cardul bine, nu e nicio problema cu cardul.
Am incercat si varianta aia...am incercat sa fac un folder nou, dar imi da eroare:,, Acces denied''. Nu mai stiu ce sa fac
Cei 2 GB (2000MB) care ii are cardul sunt masurati in alta unitate de masura si de aceea PC-ul si telefonul si alte scule il vad de 1883 MB (1, 883 GB). Deci l-ai formatat?
PS: eu am un card de 8 GB si imi vede 7, 68 si e normal sa imi vada atat. La PC am un HDD de 1 TB (1000 GB) si imi vede vreo 950 GB.
Lavinia_Cristina_ întreabă: