Nu intelegi fenomenul
NU se gasesc placile alea, pentru ca sunt cumparate in draci de mineri (care mineaza bitcoini... nici un ortac implicat )
am un prieten care vrea sa isi ia una si nu reuseste de luni bune de cand s-au lansat
asa ca isi permit sa mareasca preturile pentru ca se vand oricum
Părerea mea este că sunt niște băieți foarte deștepți. Stimă lor. Se scumpesc tot mai mult pentru că cererea este enormă din cauza celor care minează cripto monede.
Inteleg de ce ar creste pretul la placile video noi, (3070, 3080 etc.) dar un gtx 1660 simplu 1600 lei? O vazut acum ca se cumpara placi si le-au scumpit pe toate.
S au scumpit toate inclusiv mincarea care ne trebuie zilnic, asa ca nu te mai mira ca plăcile video au alte preturi, magazinele plătesc chirie din ce crezi ca plătesc chiria? Din umflarea preturilor, chirie curent tot, si au clienti ăia de la Pc Garage fac vinzari, dar stiu ca au si reduceri daca esti client fidel.
Am observat inteleg ca e demand mare dar naiba placile alea nu fac atat e scam cu garantie
Nu e doar de la aia. Pc garage au cateodata cu 200 lei mai mult ca altii
Copilaș, tu te-ai uitat că nu ești în stare să scrii corect măcar și mă faci pe mine prost? Mă faci pe mine copil? Bă baiatule, ești atacat rău de tot de soartă. Tu ești genul ăla care face2face nu ai avea curaj nici să ridici capul din pământ de frică, că vă cunosc foarte bine pe voi ăștia șmecheri în fața tastaturii.
Nu e vina magazinelor. Recomand cu tărie sa vizionezi acest material (până pe la jumătate, cealaltă jumătate e prezentarea a doua placi video):
https://youtu.be/XtVuNtlcjzI