Multumim K0sti. Asa utilizator TPU mai rar vezi. Te ajuta fara sa il intrebi. Nu te jigneste daca nu stii. Te ajuta.
Continua tot asa K0sti si o sa ajungi langa nelul. Bafta.
Vrei parerea mea?
RaduTN, si restul, toti sunteti niste ignoranti.
Nu te ajuta nimeni. Trebuie sa va arate cineva asa ceva? De cand au fost lansate versiuni de preview, la windows, mereu a fost asa, ca sa poata actiona si raporta problemele fara sa ii dati voie, de asta face asa. Daca e cineva care sa citeasca acolo la instalare, scrie foarte clar ca are voie sa faca asa ceva. Si nu ma refer la aia 10000 km unde dai accept, chiar spre finalizare, iti spune chestia asta.
Versiunea finala nu o sa fie asa. Si oricum, ma amuza ca nu acceptati ce e nou, dar peste 1-2 ani, cine o sa fie cu windows 10 oare...
Ai dreptate doar pe jumatate! Pana la versiunea asta nu s-a intamplat acest lucru. Bug-urile se raportau individual de betatesteri si numai daca vroiau!
Diferenta este ca acum se intampla cu sau fara voia ta! Insa ei sunt acoperiti oarecum datorita faptului ca au specificat acest lucru in privacy statement. Insa putini au citit aceasta politica de confidentialitate si acum se simt lezati! Nu e ceva nemai pomenit, insa pe site-urile din afara s-a declansat deja o furtuna pe tema asta!
Xp? doamne fereste. win 7, 7 ani de acum in colo, xp i-a trecut timpul. chiar daca sunt mai multi cu xp decat cu win 8 8.1 si vista, si dupa cum stau lucrurile si 10
Uite ca nici windows 8 nu e mai breaz!
http://adevarul.ro/......index.html
Si mai mult ca sigur nici altele!
In plus verifica si ce aplicatii ai instalate, cu licenta sau nu!
http://playtech.ro/......windows-8/
Uite, desi nu stiu cati stiu asta, dar eu chiar nu va inteleg ce sunteti asa de panicati. Eu va spun sincer, nu exista nimic in ziua de azi care sa nu poata sa fie urmarit. Cand ai folosit tehnologia, trebuie sa te gandesti ca cineva te vede daca vrea. Datele au fost colectate si o sa fie si mai si colectate. Asta e viitorul, unde se vrea o multime de dobitoci, care sa respecte si sa faca fix ce li se spune de catre marile corporatii sau ce sunt ele. Sa nu aveti impresia ca acuma daca e mac e altceva. Si la mac e tot aia, doar ca aia o fac stealth fara sa te anunte. Pe telefoane, e tot aia. Si ce facem? Nu facem nimic. Cati nu instaleaza fara sa se uite, care colecteaza abslut orice data posibila?
Iar in caz ca nu ati realizat pana acum, nu a existat nici o mare companie care sa nu devina mare si frumoasa pana nu a vadut la greu date legate de utilizatori. Cum spuneam, asta e viitorul... Nu uitati totusi cu totii ca tot eram la Microsoft de scandalul adus de xbox one inainte de lansare. Ma rog, nu mai conteaza. Nu trebuie sa va uimeasca nimic, acestea erau chestii deja obisnuite, numai ca nu toti stiu de ele.
Da. Iti dau dreptate. Pentru cei cu sisteme performante este bun windows 7 dar cei cu ram-ul mai mic (sub 4GB)? Nu prea merge 7. Eu zic ca XP-ul este bun pentru gaming si stat pe internet. Dar e si normal ca omu se uita prima data la aspect apoi la performanta si alege windows 8 si windows 10 si se intreaba apoi de ce are lag la jocurile preferate. Poti incerca si tu ce am incercat si eu. Instaleazati windows 7, 8.8, 1 si joaca-te un joc. Apoi instaleaza XP si joaca-te acelasi joc. Ai sa vezi o diferenta de frame-uri foarte mare deoarece Windows-urile 7, 8, 8.1 presupun si 10 consuma foarte multe resurse fata de XP care merge perfect si pe 512MB Ram.
SonicAndrei întreabă: