Mie mi-a mers abia din a 4-a incercare, aveam o problema cu driver-ul de Wi-Fi Atheros si dadea restarturi incontinuu, a trebuit sa revin la Windows 7.
Mie imi place foarte mult Windows 10, are un aspect foarte frumos, are un meniu de start combinat cu start-urile de la Windows 7 si Windows 8, noul browser Microsoft Edge este mai rapid decat Chrome, Firefox si Opera. Ca si in Windows 8 sau 8.1 este un store de unde poti descarca multe aplciatii si multe jocuri.
Imi place ca poti sa ai mai multe desktop-uri, de exemplu:
1 desktop pentru jocuri
1 desktop pentru aplicatii
1 desktop pentru programe
etc.
A aparut o noua functie, Cortana, care este ca si S Voice ( Samsung ) sau Siri ( Apple ), care face si glume, este distractive sa spun asa, dar, nu este pentru limba romana. Nu am avut problema cu driverele, cel de wireless a picat odata, insa, I-am dat update si a mers perfect.
In concluzie, Windows 10 este foarte bun. La inceput este mai complicat, dar, dupa ce te obisnuiesti va fi super OK.
Daca ai vazut telefoanele Nokia lumia, cam asa e si windows 10. Merge bine, nu au fost proleme. Este un pic mai complicat la inceput, dar e ok.
O teapa mare, asta este si fiecare si-o ia, din curiozitatea de a incerca acest win 10.
L-am vazut la flanco pe un laptop, dar nu m-am uitat mult ca am zburat la eMAG cand am vazut ce diferente de preturi erau, sper sa fie bun
GoogleUser întreabă:
GoogleUser întreabă: