Nu ai spatiu de stocare suficient pentru a downloada jocul toate fisierele necesare.Mai steerge din jocuri si fisiere. La multi ani de an nou! Funda?
Da, nu e suficientă memorie. Aceiași eroare am primit-o și eu la Fruit Ninja pentru că am umblat pe altceva în timp ce jocul se instala și că m-am deconectat de la internet, dar fără partea cu „nu e suficientă memorie". Soluția mea a fost reinstalarea jocului.
Trebuie să faci loc pe tabletă (unde e instalat jocul) peste 101 MB. Zic peste 101 MB pentru că orice calculator/laptop/tabletă/smartphone/orice altceva are nevoie de stocare liberă ca să funcționeze.
Deci, mută jocul pe card și vezi dacă îți mai dă eroarea.
PS: Aici e vorba să facă update, din câte am înțeles.
Nu te înțeleg... OK, deci ai prea puțin spațiu pe tabletă. Jocul vrea să-și facă update (îmbunătățire la o nouă versiunea) din câte am înțeles și nu este spațiu suficient.
Întrebare: Jocul a mers și înainte sau tocmai l-ai instalat?
Oricum, instalează pe tabletă aplicația Clean Master.
Clean master nu e bun de ceva si m-ia sters pozele de pe tableta
Ba chiar e bun. Așa e, mergând în background consumă din resurse, dar în același timp mai și eliberează din RAM. E ciudat că ți-a șters pozele, în mod normal nu ar face asta. Probabil ai intrat tu la curățare avansată și ai selectat din greșeală și pozele...