Daca display-ul nu este avariat, se poate schimba doar sticla dar trebuie sa stii ca nu o sa se mai vada la fel, o sa se cunoasca ca a fost schimbata sticla.
In mod normal se inlocuieste ansamblul complet. Din fabrica Geamul sau touchscreenul impreuna cu display-ul vin lipite.
Totusi sunt firme la care poti apela si iti schimba doar geamul.
Una pe care ti-k recomand sunt cei de la repargo.
Completezi formularul, vin la tine si in 48 ore ti-l aduc reparat, il verifici si platesti daca torul e ok. Nu se plateste decat costul reparatiei fara taxe de transport. Ai aici un link direct. Spres sa te fi ajutat: http://www.repargo.ro/schimbare-geam-samsung-galaxy-a3-2016.html
Intr-adevar, conteaza foarte mult calitatea sticlei, eu am schimbat la al meu si e perfect ca inainte (iphone 6s). Daca ai avut o experienta neplacuta la un service poti incerca un service mai profesional. Vezi link mai jos.
Un meserias bun stie sa schimbe doar sticla.
Un utilizator destept foloseste folie protectoare de sticla + husa si scapa de cheltuieli inutile in plus, cand scapa telefonul...
Se poate schimba doar sticla, insa pe piata sunt produse de slaba calitate, geamul o sa se zgarie mai usor si poti avea surpriza, ca in timp, geamul sa se dezlipeasca.
Ai rezolvat ceva cu sticla la a3? ca vreau sa mi.o schimb si eu. am gasit pe net dar nu stiu daca sunt bune...