| MariaMariaa98 a întrebat:

Acum cateva minute am primit un sms dubios de la un prieten. Ceva in genu: Arunca o privire si pe urma atasat un link catre o pagina.Nu am accesat linkul am sters doar mesajul.Acum intrebarea mea este: este posibil sa mi se infectat si mie telefonul cu acel malware chiar daca nu am accesat linkul? Sau mai trebuie sa fac ceva la telefon ca sa fie totul in regula? Am dat scanare la un antivirus descarcat din google play si nu mi-a gasit nici un virus.Este pentru prima oara cand mi se intampla sa primesc linkuri suspecte prin sms si doresc sa stiu daca am procedat cum trebuie.Multumesc!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.Ai procedat bine ca nu ai atins link-ul. Telefonul tau nu e acumm virusat.Insa amicul tau are virusi in telefon sau laptop de unde ti-a trimis link-ul.Amicul tau nu stie ca ti s-a trimis, tie si altora din lista acl link. Trebuie anuntat cumva ca are un virus care acceseaza lista de amici si le trimite sms-uri.

3 răspunsuri:
| DaNtee a răspuns:

Salut, vreau sa iti spun ca ai procedat bine ca nu ai accesat linkul si ca ai sters mesajul. Singurul mod prin care acel malware iti poate infecta telefonul e doar daca il accesezi.Ar fi bine sa-i spui amicului tau ca are are virusi in telefon, probabil ca nici el nu stie happy

| MariaMariaa98 explică (pentru anonim_4396):

Multumesc pentru raspuns!

| MariaMariaa98 explică (pentru DaNtee):

Multumesc pentru raspuns! happy