| dan1998 a întrebat:

Buna,acum ceva timp am bagat niste poze pe un CD, am deschis CD-ul de vreo doua ori pana in prezent si functiona perfect iar astazi cand am incercat sa il deschid nu mai imi aparea nicio poza si sunt sigura ca nu le-am sters.Ce s-a intamplat?

Răspuns Câştigător
| RobDogg a răspuns:

Poate ai incurcat CDurile?

6 răspunsuri:
| dan1998 explică (pentru RobDogg):

Sper sa ai dreptate, dar e foarte ciudat mie imi arata ca CD-ul e aproape plin dar nu exista nimic pe el

| RobDogg a răspuns (pentru dan1998):

Ah...Pai... e RW?

Scuze nu am fost atent, e un DVD si este DVD-R,

Deci nu ai cum sa stergi de pe el... Incearca sa il duci la un expert ceva, daca nu cunosti, incerc sa-ti fac eu rost.

Cand introduci un CD/DVD nou cand il deschizi te intreaba cum vrei sa il folosesti ca un USB-adica poti sa adaugi sau sa stergi orice de pe el sau poti sa il folosesti cu programul Nero cand daca pui ceva pe el nu poti sa il stergi niciodata, sti ce vreau sa zic si eu l-am folosit ca un USB deci se poate ca pozele sa se fi sters dar nu stiu cum, totusi iti multumesc pentru ajutor si pentru timpul acordat.

Nu ai cum sa stergi de pe el daca e DVD-R! R inseamna register (mi se pare) si W (write = a scrie) deci nu are cum! Plus ca ai zis de memorie, cum ca ar fi, deci mai bine du-l la cineva care se pricepe, nu-ti ia mai mult de 5-10 lei, bine, daca iti pasa de pozele alea, daca nu, cum vrei.