E vorba de noroc aici. Depinde unde si ce ai atins. Nu cred ca putem noi sa-ti spunem mai mult decat timpul (aflii maine).
Insa un sfat iti pot da:
Mori de sete mai bine decat sa mai bei deasupra tastaturii!
Daca nu mai merge, atunci mai schimbi iarasi ceva.
Un sfat: tine sucul si bea-l in bucatarie, iar cu laptopul stai in camera.
Păi dacă apăs o tasta mi se apasă 0 sau se apasă singur...
Și nu mi mai merge ctr din partea stânga. Acum l-am oprit și îl las asa. Vad eu mâine
Păi acum ce taste apas, tot aiurea mi se apasă. Si ctr din partea stânga nu mi mai merge. Acum l-am oprit și vad eu mâine. Dacă nu asta e. E greseala mea... Si mi pare rau. Iau o alta tastatură din nou dacă nu...
Bea mai puțin suc, dragă. Dacă nu e natural, în genere, numai bea. Alea de la magazin sunt pline de coloranți și otravă. Dacă e natural, mai bine ai bea la bucătărie. Prea mult în fața monitorului strică.
Am încercat azi dar nu mi mai merg deja multe taste din păcate. Oare a atins placa de baza sau doar tastatura? Unele îmi merg. Nu stiu ce sa fac. As lua alta dar ce ii zic la persoana care mi-a schimbat-o? Când aude ca din nou am vărsat suc pe ea zice că nu sunt normala. Si asa sunt supărată de mine vine sa mor. Mi-e ciuda de prostia mea. Am luat paharul și l-am pus pe frigider și dupa. Iarăși l-am pus pe masă. Cât de proasta sa fiu.
Daca functioneaza ninim o tasta, atunci probabil laptopul a scapat, se va schimba doar tastatura.
Vei fi abonata tipului de la service, cere-i reducere pentru en-gros...
Da funcționează unele. Păi e cineva care e prieten cu tati. Si nu mă ia bani dar nu știu ce sa ii zic. Mi-e și rușine
Andrei1124 întreabă: