| Beatriceee1278 a întrebat:

Bună! Am descoperit acum câteva zile o șmecherie pe internet in care mi-am băgat followers și likes la poze, de pe niște site-uri gen famoid etc. Dar ceva s-a schimbat, ca nu se mai uita multă lume la stories și cred ca dacă postez nu o sa mai strâng nici un sfert de like uri de cum făceam înainte de cum aveam like uri de la conturile alea fake. Și ideea este ca nici nu mai îmi apar like urile de la persoanele pe care le cunosc, decât de la vreo 4 din vreo 80 care erau. Ce as putea sa fac sa și revina?

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

big grin)) Mare "smecherie" ai decoperit...
Pentru un motiv complet idi*t ai descis sa iti cresti urmaritorii folosind niste boti, de parca nu stiai ca acei urmaritori sunt falsi.
Toti acei urmaritori falsi au afectat algoritmul care acum iti promoveaza postarile catre acele conturi. Felicitari!
In acelasi timp, datorita acelei "smecherii" la un moment dat iti vei pierde si contul asa ca nu vad de ce te mai agiti atat.
Cu rezolvi? Nu prea poti. big grin))
Poti doar incerca sa blochezi toate a acele conturi false si sa te rogi ca algoritmul sa iti promoveze postarile catre persoane reale.
Dar nu te intrista, nu vezi cati urmaritori ai?! big grin))

| Lioana a răspuns:

Fa-ti alt cont ca pe asta l-ai compromis.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Beatriceee1278 explică (pentru anonim_4396):

I-am șters din lista de urmăritori și celor cu like ul le am dat block, am văzut ca am primit ieri și azi și cereri de la pers reale. Sper ca și-a revenit

| Beatriceee1278 explică (pentru Lioana):

Nu vreau sa fac alt cont, este multă muncă și oricum asta e al doilea cont pentru ca primul mi l a furat ca am folosit o aplicație care îmi arata cine mi da unfollow și cine se uita pe profil

| Lioana a răspuns (pentru Beatriceee1278):

Asa se intampla daca faci smecherii pe cont. E riscul la care te expui. Primesti ceva dar pierzi altceva poate mult mai pretios.

| Beatriceee1278 explică (pentru Lioana):

Sincer nu am știut ca asa se va întâmpla, altfel nu mai faceam

| CleanHeart a răspuns:

Mai bine sa ai 50 de like-uri sincere, lumea oricum vede că sunt fake și în loc să pari șmecher, îți scazi valoarea de aia șterge pozele, pune noi și apreciază like-uri pe care le ai