| JasonMcCann a întrebat:

Am downloadat un „pachet" cu poze png, dar este în format.rar. Cine mi le poate da png dacă i-l trimit? Sau măcar să îmi explice cum le pot deschide, menționez că am Windows 7, notebook Acer.

Răspuns Câştigător
| AdiSR a răspuns:

Este în format.rar pentru că este o arhivă. Trebuie să le dezarhivezi pentru a vedea conţinutul pachetului.

12 răspunsuri:
| JasonMcCann explică (pentru AdiSR):

Si cum le dezarhivez?

| AdiSR a răspuns (pentru JasonMcCann):

Ai winrar instalat pe calculator? Sau pachetul ăla care l-ai descarcat îţi apare ca o icoană ce are 3-4 cărţi una peste alta?

| adiTzaa19 a răspuns:

Instaleaza winRar, si ti le deschidewinking

Pai eu l-am luat de pe deviantart, nu cred ca il am in calculator... De unde il pot lua?

| mklu a răspuns:

This can also be done on Windows:

copy picture.png + archive.rar hidden_archive_in_pic.png

When you want to retrieve the hidden files, download the image, rename to.rar and extract. Adica click dreapta pe fisier(asta daca nu stii engleză) dai rename, adica redenumește și dupa aia dezarhiveaz-o cu WinRaR, alege fisierul unde ai bagat pozele redenumite si apoi îi dai extrct to.....fișierul unde vrei sa le salvezi. Dar atentie......cine îti trimite fișiere png daca nu sunt surse de incredere nu te băga la ele pot conține fișiere ascunse de genul celor pe care le deskizi in spam de pe mes adica surse neverivicate 90 la suta minim un troian pe calc

| JasonMcCann explică (pentru mklu):

Ma crezi ca habar nu aveam ca mesajele spam de pe Y! Mail au virusi?hee hee Mersi happy Sau te refereai la cele primite pe mess, nu pe yahoo mail?

Nu este niciun site de unde sa il iau gratuit?

| JasonMcCann explică (pentru adiTzaa19):

Ai vreun site de unde sa il iau gratuit?

| AdiSR a răspuns (pentru JasonMcCann):

laughing Păi este gratuit.

Aaa,ok happy

| al3xander a răspuns:

Ce sa zic: ai dat funda la cineva care nu ti-a fost de mare ajutor. iti trebuie un program de dezarhivare, unul gratisa si bun este 7zip: il gasesti aici http://www.7-zip.org/download.html (32 sau x64, daca nu stii instaleaza 32)