Recomandat ar fi sa iti iei pe socketul 1150 adica Hasswel, astea sunt cam depasite cam sunt depasite dar daca tot vrei dintre acele 2 socketuri alege 1156 dar repet daca dispui de bugetul de a-ti lua un i5 pe socketul 1150 nu ezita sa cumperi.
Nu prea am bani de un i5 pe socket 1150 si am gasit aceste procesoare si atiu ca sunt cam depasita dar chiar asea de depasite?
Nu sunt foarte depasite cele pe socketul 1156 deci iti poti lua ca iti merge si GTA V daca ai si o placa video puternica.
Jumatate din bugetul meu sau dus pe o placa video radeon r7 260x procesoarele aste suporta ddr4 sau doar ddr4
Vezi denumirea procesorului care il vrei si cauta pe google dupa denumirea lui si vezi pe siteul producatorului, adica Intel ARK si uitate la specificatiile lui, acolo scrie toate compatibilitatile.
Aa ok o sa ma uit da mai am o intrebare procesorul asta o sa mai duca jocurile inca vreo 2-3 ani asea pe medium cu placa video ce o am?
Depinde ce placa video ai.Si 3 ani nu cred poate 2, mai intai spune-mi ce placa video ai.
Deci sar merita un procesor dinasta fata de un procesor nou la 200 lei