| PerfectAngel a întrebat:

Am și eu o întrebare legată de Facebook : Cum se poate scoate admina de la o pagină din contul tău propriu de facebook? Adică fără să intri aici : file:///C:/Users/Administrator/Desktop/dffsdf.png

Cine știe, să-mi răspundă vă rog. Nu vreau răspunsuri gen "nu se poateee" pentru că știu că se poate.
1000 de fundițe celui care îmi spune!:-s

9 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat

Nu ai primit raspunsuri pentru ca e prea simplu si nu are de ce sa apara pe net,
Deci...
Dai pe pagina, apoi manage>Actualizeaza informatiile>Admin Roles (Gestioneaza Administratorii, dai x-ul de la admina pe care vrei sa o scoti, x-ul din coltul de sus dreapta.
Sper sa te-am ajutat

Cred ca e a2a oara cand zic ca nu asa, ASA STIU!straight face. Simplu NU? Sa scoti admina FIIND CONTENT CREATOR fara sa intri la ADMIN ROLES. FOARTE SIMPLU, NU?happy

| Lovelykat a răspuns:

De pe contul tau de facebook...pai scrii numele paginii la "Cautare",dupa ce iti apare asta,dai la panoul de administrare.Dai sus, in dreapta la "Editeaza pagina"(dai click, si o sa-ti mai apara cateva mici optiuni), selectezi "Admin Roles", si apoi o sa-ti apara lista cu adminii.Langa fiecare admin o sa-ti apara cate un "X", selectezi acolo si cred ca o sa se stearga. Sper sa fi bun ce-am scrislaughing. Succes.big grin

| PerfectAngel explică (pentru Lovelykat):

Nu asa :* Ca asa stiu. mai este o metoda sa stergi admina din contul tau de fb nu dp pagina... chiar daca nu ai drepturi happy

| Lovelykat a răspuns (pentru PerfectAngel):

Sincer,m-am interesat si am si cautat pe net o solutie, dar nu gasesc.Imi pare rau ca nu te pot ajuta cu mai mult.:-s