Ce ironic ești. Și mai ești și raportat/evaluat!
Eu mă grăbesc și caut un răspuns concret urgent.
De pe contul tau de facebook...pai scrii numele paginii la "Cautare",dupa ce iti apare asta,dai la panoul de administrare.Dai sus, in dreapta la "Editeaza pagina"(dai click, si o sa-ti mai apara cateva mici optiuni), selectezi "Admin Roles", si apoi o sa-ti apara lista cu adminii.Langa fiecare admin o sa-ti apara cate un "X", selectezi acolo si cred ca o sa se stearga. Sper sa fi bun ce-am scris. Succes.
Nu asa :* Ca asa stiu. mai este o metoda sa stergi admina din contul tau de fb nu dp pagina... chiar daca nu ai drepturi
Sincer,m-am interesat si am si cautat pe net o solutie, dar nu gasesc.Imi pare rau ca nu te pot ajuta cu mai mult.:-s
Nu ai primit raspunsuri pentru ca e prea simplu si nu are de ce sa apara pe net,
Deci...
Dai pe pagina, apoi manage>Actualizeaza informatiile>Admin Roles (Gestioneaza Administratorii, dai x-ul de la admina pe care vrei sa o scoti, x-ul din coltul de sus dreapta.
Sper sa te-am ajutat
Cred ca e a2a oara cand zic ca nu asa, ASA STIU!. Simplu NU? Sa scoti admina FIIND CONTENT CREATOR fara sa intri la ADMIN ROLES. FOARTE SIMPLU, NU?