anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna happy am o intrebare legată de indexarile google. Am postat demult un comentariu, pe un site, si am folosit acelasi username cu cel pe care il folosesc in alt domeniu. Am luat legatura cu admin site-ului, mi-am schimbat username-ul acolo, dar la o simpla cautare pe google, apare vechiul username si comentariul meu...as vrea sa stiu daca va mai dura pana cand google va asocia acel comentariu cu noul username, sau daca va ramane pentru totdeauna indexul odata facut. Nu as vrea sa apara vechiul username la acel com... pliiiiiiiz answer!

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Depinde la ce perioada robotii de la google vor analiza pagina si vor reface indexul. Poate sa dureze o saptamana, o luna sau mai mult.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Depinde de protocolul site-ului, sau cum? ca as putea sa mai iau odata legatura cu adminul site-ului daca trebuie, numai sa stiu ca se rezolva, macar intr-o luna doua sa dezindexeze numele meu de acolo sad

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru suntserios):

Esti sigur de raspuns? adica, ar fi grozav sa fie asa! pot sa astept o luna, nu e nimic grav, numai sa stiu ca se va reface happy imi poti confirma, te rog, afirmatia?

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru anonim_4396):

Administratorul site ului nu are nicio putere asupra robotilor de la google care crawleaza internetul. Asa ca trebuie doar sa astepti sa se reindexeze paginina respectiva.