...Aceeasi pasiune am si eu, dar nu ma tine pc-ul pentru jocurile care le vreau eu sa le fac...Ei bine, daca vrei pentru inregistrat jocurile iti trebuie Fraps, camtasia e pentru desktop.
Pai,te referi ca sa iti filmezi calculatorul(de exemplu tu ca sa stai cu camera web in mana si sa ti-l filmezi, sau sa iti filmezi desktop-ul si intr-un colt sa apari tu?
Daca vrei, eu iti recomand varianta a doua, dar pentru asta iti trebuie Camtasia Studio 8, 7..etc.
Daca vrei, iti trimit un link de unde poti sa il descarci, si iti dau mai multe detalii despre el...
Vreau sa incep pe youtube sa fac videoclipuri cu diferite jocuri si vreau sa inregistrez jocurile, in timp ce ma joc
Nici pe mine nu ma tine cine stie ce, dar am cateva jocuri bune care as vrea sa le inregistrez
Si de fraps cum fac rost?
Nu ai pentru ce De curiozitate, ce pc ai? Daca nu vrei sa spui aici, spune pe privat.
Nu la asta ma refer, ce procesor ai, placa video, etc.
Sincer,nu stiu sa iti spun, daca scrie pe undeva, iti spun ))
Nu prea ma am cu calculatoarele foarte bine )
Exista un loc de unde sa iti citesc?
Operating System:Microsoft XP Professional(5.1,Build 2006)
Processorentium(R) Dual-Core CPU E5700 @ e. 00GHz(2 CPU's)
Astea 2 le-am vazut mai interesante )))
E bunicel...si placa video? Tot in dxdiag se gaseste, numai ca dai acolo sus la Display.
Stiu,merge bine si nu prea am probleme cu el, am de exemplu o multime de jocuri, 4 NFS, 2 GTA plus inca vreo 20 de jocuri destul de mari, dar nu asa interesante
Aha..Eh,eu am un amarat de Dead Space 3, un alt amarat de pes 2013... un cs, Sims si un minecraft cam atat
Eh,placa video e cam slabuta, dar procesorul e bun...Adica,exista diferenta de 3 sutimi intre ele...
Gata,e timpul sa ma culc, mi-a parut bine sa vorbesc cu tine, pe maine!
Vad ca te pricepi la computere
Sa vezi ce boxe mi-am pus la el )))
Am una cu bass, era pe o masina si am conectat-o la comp, doar ca imi trebuie amplificator mai bun la ele ))
anonim_4396 întreabă: