| LoLo a întrebat:

Am o intrebare.
Vreau sa imi reinstalez windows-ul la laptop, daca fac lucrul acesta camera web care este incorporata in el se va sterge? Adica si ea este instalata, acolo la programe dar se va sterge? Nu prea ma pricep la lucrurile acestea, sper ca ati inteles ce am vrut sa spunbig grin.
Multumesc celor care raspund!

7 răspunsuri:
| Bybanu a răspuns:

Da... dar cand ai cumparat laptopul ti-a dat si CD cu drivere...le instalezi pe toate de pe ala

| ChristiaNNN a răspuns:

Daca iti instalezi Windows 7, acesta isi va descarca automat toate driverele de care are nevoie. Daca iti instalezi Windows Xp o sa ai nevoie de driver pentru web. Ai 2 optiuni, il descarci de pe net sau il instalezi de pe cd-ul pe care l-ai primit atunci cand ti-ai cumparat laptopul. (daca ai primit unul)

| LoLo explică (pentru ChristiaNNN):

Da,am primit un cd cand l-am cumparat.Deci daca reinstalez windows-ul, dupa acel cd, nu mi se va sterge? (windows 7 vreau sa reinstalez, deoarece si acum am windows 7).

| ChristiaNNN a răspuns (pentru LoLo):

Windows-ul nu il reinstalezi dupa acel CD, pentru ca pe acel Cd nu e windows, presupun ca sunt driverele. Ti se va sterge driverul web-cam-ului, dar il poti reinstala de pe CD-ul in cauza. Succes!

| Manu_2267 a răspuns:

Nu il instala happy daca vrei adauga-ma in lista borfas_rebel(stiu ca suna ciudat idul dar nah) si am sa incerc sa te ajut sa il faci fara reinstall windows explicandu-mi ce problema aihappyhappy

| FullHouse a răspuns:

Camera nu se şterge, odată cu dezinstalarea versiunii de windows pe care o ai acum se va dezinstala şi driverul aferent web cam-ului, totuşi dacă vb. de o instalare de windoze 7 atunci nu ar trebui sa ai prea mari probleme îşi a căuta şi instala singur drive-urile necesare.

| bboyAndy a răspuns:

Da tise va sterge programul ala de la web... Funda xD?