Daca iti instalezi Windows 7, acesta isi va descarca automat toate driverele de care are nevoie. Daca iti instalezi Windows Xp o sa ai nevoie de driver pentru web. Ai 2 optiuni, il descarci de pe net sau il instalezi de pe cd-ul pe care l-ai primit atunci cand ti-ai cumparat laptopul. (daca ai primit unul)
Camera nu se şterge, odată cu dezinstalarea versiunii de windows pe care o ai acum se va dezinstala şi driverul aferent web cam-ului, totuşi dacă vb. de o instalare de windoze 7 atunci nu ar trebui sa ai prea mari probleme îşi a căuta şi instala singur drive-urile necesare.
Da... dar cand ai cumparat laptopul ti-a dat si CD cu drivere...le instalezi pe toate de pe ala
Nu il instala daca vrei adauga-ma in lista borfas_rebel(stiu ca suna ciudat idul dar nah) si am sa incerc sa te ajut sa il faci fara reinstall windows explicandu-mi ce problema ai
Da,am primit un cd cand l-am cumparat.Deci daca reinstalez windows-ul, dupa acel cd, nu mi se va sterge? (windows 7 vreau sa reinstalez, deoarece si acum am windows 7).
Windows-ul nu il reinstalezi dupa acel CD, pentru ca pe acel Cd nu e windows, presupun ca sunt driverele. Ti se va sterge driverul web-cam-ului, dar il poti reinstala de pe CD-ul in cauza. Succes!