| Mistiquee a întrebat:

Buna happy Am o mica problema cu internetul. Pana ieri nu aveam nevoie de nici un username sau pass ca sa ma contectez la internet insa cei de la RDS au avut o problema si am sunat la ei de vreo 3 ori iar problema s-a remediat dupa vreo 4 ore de discutii si telefoane. Internetul imi merge acum cu cablul direct de pe scara blocului dar noi mai avem un calculator si folosim router de la Edimax BR-6228nS. Am incercat de foarte multe ori sa dau reset la router ca sa bag din nou CD-ul sa ii schimb parola si sa o pun pe cea de la RDS care am primit-o prin intermediul telefonului impreuna cu username-ul. Problema mea este ca nu pot sa il resetez, tin apasat, imi palpaie beculetele, bag CD-ul apoi doar ca mie ar trebui sa-mi apara prima daca cand deschid unul din browsere direct acea " instalare" si nu imi apare. Vreo 3-4 ore am tot incercat, am dat telefoane si mi-am stors creierii. In folderul de la CD nu am nici un fel de program care sa ma ajute sa il instalez doar un folder cu traducerea cartii de la router in mai multe limbi. Daca imi poate spune cineva cum as putea sa ii dau reset la router si sa imi apara acea chestie cand deschid browserul as fi recunoscatoare. Multumesc happy

Răspuns Câştigător
| Intruder19 a răspuns:

Ca sa il resetezi trebuie sa aplici metoda 20-20-20

Routerul nefiind alimentat cu curent tii apasat pe butonul de reset, introduci cablul de alimentare tinand in continuare apasat scoti cablul iar la urmatoarea introducere iei mana de pe butonul de reset si routerul revine la setarile din fabrica.

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut!
Te duci la router-wirelles, si in spate este o gaurica mica, acolo bagi un varf de pix si astepti 5-10 secunde.
Dupa asta, o sa fie din nou ca din fabrica.
Bagi cd-ul in calculator si faci setarile la router.
Nu este greu!
Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://www.techhypermart.com/images/products/BR-6228nS_3.jpg

Vezi ca este in poza in dreapta a doua gaurica, nu prima cea de alimentare, a doua aia mica, din dreapta spre stanaga.

| Mistiquee explică (pentru anonim_4396):

Am sa incerc, multumesc mult happy

| Mistiquee explică (pentru anonim_4396):

Acolo unde este a doua gaurica eu am butonul de reset care mi-a venit boala cat am tot apasat pe el. Nu am nici o alta gaurica infara de cea de alimentare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Mistiquee):

Nu ai pentru ce!
Cheama pe cineva sa-ti rezolve problema.

| Mistiquee explică (pentru Intruder19):

Si cablurile pentru calculator si cel WAN le tin in el sau le scot?

| Mistiquee explică (pentru Intruder19):

Mersi frumos, am reusit si nu a mai fost nevoie de nici o configurare. :*