| criskiss50 a întrebat:

Am o problema cu "blue screen". sincer, nu stiu ce problema ar putea fi.de exemplu ieri am stat toata ziua la calculator si am jucat intr-una (am stat mai mult de 4 ore),dupa care am intrat pe youtube, iar dupa maxim 5 minute a aparut "blue screen".azi sta deschis doar 5-6 minute.problema asta o am cam de o saptamna.in timpul asta mi-am bagat AMD Catalyst Control Center si Max Payne3.

Răspuns Câştigător
| suffarstar a răspuns:

E posibil sa fie de la un driver. Fa un back-up sa reinstaleaza sistemul de operare. Daca problema persista, inseamna ca e de la un component hardware, de exemplu hard-disk-ul sau placa video. Cu racirea cum stai?

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Reinstaleaza-ti Windows-ul.

| gapa a răspuns:

Asta inseamna ca ai un virus in calculator

| AragorN88 a răspuns:

De obicei cand primesti blue screen iti da un cod care iti spune unde ar putea sa fie problema (uneori este o problema de hardware, deci instalarea de windows ar putea sa nu ajute) si sa cauti acel cod pe google poate iti spune ce cauzeaza blue screen-ul. Exemplu de cod http://www.lakecityquietpills.com/......068301.jpg
Ce ai putea sa faci e sa verifici daca se invart fan-urile la CPU, la sursa (la placa video daca ai) si poate sa verifici temperaturile la piese cu SpeedFan.

| criskiss50 explică (pentru AragorN88):

BCCode: 50
BCP1: FFFFF8A00C7F6000
BCP2: 0000000000000000
BCP3: FFFFF8000319E079
BCP4: 0000000000000000
OS Version: 6_1_7600
Service Pack: 0_0
Product: 256_1

| criskiss50 explică (pentru suffarstar):

In idle placa video are 38 C, procesorul....nu stiu.dar oricum procesorul e nou, si nu cred ca e de la el.(Intel i5 3440)

| suffarstar a răspuns (pentru criskiss50):

Atunci nu e de la incalzire. Probabil vreun driver.