Si la mine se întâmpla la fel, doar ca la un joc. Dau zoom in si zoom out si tremura zoom-ul. Nu stiu ce e de făcut. Poate ca e un mouse vechi si trebuie sa cumperi unul nou? Cel putin așa e pentru mine. Al meu e vechi.
Problema este la mouse, am avut si eu această problemă, s-a rezolvat la cumpărarea unui mouse nou.
Problema este la mouse, am avut si eu această problema, s-a rezolvat la cumpararea unui mouse nou.
Ai doua variante...
1) Daca esti prieput il desfaci il cureti bine, mai ales rotita mai exact dedesubt ai un buton pe el insisti cu o carpa si spirt. apoi lasi la uscat.
2) cumperi alt mouse mai de calitate... minim 120 roni.
120 roni pe un mouse? Ii ajunge un mouse de maxim 30 lei. Am un coleg de faculta care si-a luat mouse de gaming de 150 lei si dupa o saptamana a cedat.
Am avut mouse de 10 lei luat din Auchan si m-a tinut 3 ani si jumatate(si a cazut de atatea ori de pe birou, am renuntat la el doar pentru ca nu mai mergea clickul pe scroll).
120 lei am zis un pret decent si mouse decent... un mouse bun ajunge si la 600 lei. Cat dai atat face sti cum e. Cat timp e un mouse ieftin evident ca pica ba una ba alta, cum ai patit tu sau cel care a deschis acest topic. Evident ca si cele scumpe pica depinde de noroc, insa probabilitatea e mult mai mica la cele scumpe si exista garantie. Eu personal am un mouse de 250 lei, nu regret nimic...are peste 2 ani in gaming si nu consider ca e scump.