Clar.Placa audioe problema.Acele pocnete ce le-ai auzit probabil au venit de la ceva condensatori de pe placa de bază care au explodat, condensatori ce au afectat circuitul de la placa audio(on board bănuiesc). Remediu ar fi săpui una dediucată fie pe PCI(internă) sau pe USB(externă conectată la un post USB). Suces
Eventual formateaza calculatorul si reinstaleaza drivrele. Daca dupa formatare inca intalnesti aceea problema, trebuie schimba placa de sunet.
Eu în locul tău aș folosi o distribuție Linux și ca să îl iduci în eroare(când vede desktopul tău) i-aș pune interfața de Windows 7 sau xp(se poate pe derivatele de Debian, de exemplu) sau aș folosi Wingozul ocazional iar ceea ce este important(date conturi etc) le-aș accesa de pe Linux, dar fiind „family buisness" nu mă bag.Succes
Mda, interesant ce spui tu, dar e cua devarat complicat... oricum iti multumesc pentru ajutor, as vrea sa-ti dau funda, poate gasesti vreo intrebare de-a mea fara raspuns, sa-ti pot lasa funda acolo, daca nu, voi adresa o alta la care te voi astepta sa raspunzi pentru funcita meritata mersi inca o data
Nu e complicat deloc.Eu folosesc o distribuție bazată pe Linux de aproape 4 ani, și mi se pare mult mai simplu de utilizat decât Windows-ul, plus că ai totul gata instalat; de la drivere pentru orice hardware(99% din distribuțiile moderne de Linux au suport pentru orice hardware actual și chiar mai vechi) și chiar aplicații de uz general=> economie de timp; adică vei avea un sistem de operare gata de utilizare în 20 de minute și da este gratuit și fără restricții comerciale.Mulțumesc de fundă(mi-ai acordat-o deja). Succes