| AmandaTod a întrebat:

Am o problemă în legătură cu,,,, contul meu de Facebook. De ceva luni bune tot primesc notificari de la Facebook cum că cineva se conectează pe contul meu de pe alt dispozitiv. De fiecare dată se conectează din diferite zone ale româniei (comune, sate, niciodata orase) de pe un dispozitiv Android. Mereu îmi schimb parola dar e în zadar. Am reuşit să îi aflu adresa IP. Ultima notificare de genul a fost acum 10 minute. Cum aş putea remedia problema?

3 răspunsuri:
| ChristianKalman a răspuns:

Ești sigur că nu te conectezi tu? Sau că primești notificarea când tu accesezi Facebook (nu neapărat logare). Eu am renunțat să îl mai folosesc pentru că am observat că era un pic cam nereușit, avea o mulțime de erori.

| Sbsbsb2001 a răspuns:

Daca te conectezi si pe calculator/laptop e normal sa iti apara chiar daca nu iti da adresa corecta de conectare. Daca nu, schimba-ti parola de Facebook, e posibil sa iti fie spart contul.

| AmandaTod explică (pentru Sbsbsb2001):

De pe laptop mă conectez de două săptămâni iar notificările sunt de câteva luni şi adresa mea IP nu corespunde cu a persoanei care îmi intră pe cont.