| Georgestefanutz a întrebat:

Am o problema legat de Facebook. Mi-am dezactivat contul, primind mailul de confirmare a dezactivarii. Dupa care, m-am logat din nou, fara a mai primi si mailul privind reactivarea. Mi-au disparut cateva poze, nu toate, nu mai pot posta, da like-uri sau sterge prieteni din lista. Insa pot da accept la cererile de prietenie. Pot urmari toata activitatea, insa profilul meu este inaccesibil. Mia- mai dezactivat contul, insa intotdeauna am revenit fara probleme. Sper sa ma puteti ajuta. Multumesc.

5 răspunsuri:
| ozn2012 a răspuns:

Daca vrei sa dezactivezi contul definitiv trebuie sa-l inchizi (dezactivezi) si sa te mai loghezi 15 zile. Dupa astea 15 zile se dezactiveaza definitiv.

| Georgestefanutz explică (pentru ozn2012):

Ideea e ca au mai ramas decat acele poze in care mi s-a dat tagg....nu mi explic de ce.

| Georgestefanutz explică (pentru ozn2012):

Nu vreau sa - l dezactivez permanent, adica sa-l sterg. Am dat click pe deactivate account. Nu stiu de ce mi - a fost sters.Pentru ca, pana la urma, cred ca despre asta e vorba. Are logica ce spui tu. Oare mai pot impiedica stergerea definitiva?

| DelirMtfkr a răspuns:

Și mie mi' sa întâmplat astăzi la fel și nu știu ce să fac :/. Mă poate ajuta cineva, vă rog?

| DelirMtfkr a răspuns (pentru Georgestefanutz):

Și la mine e la felstraight face!