S-au inmultit virusii pe Facebook. Uite aici cum sa scapi de virus. http://justcosmin.blogspot.com/......-your.html
Daca nu intelegeti la ce ma refer sau nu stiti ce apare dati-mi un id de mess sau ceva (facebook-ul) si va dau o poza ca am facut un screenshot
Stiu ce zici. Am apasat si eu acolo si am urmat pasii. Eu te sfatuiesc sa nu incerci ca mie mi-a virusat contul!
Este un virus. De fapt toate chestiile care-ti cer sa apesi pe linkuri si sa dai CTRL+C - CTRL+V sunt virusi.
Pai apesi pe link si urmezi pasii, apoi ei o sa iti zica ca trebuie sa astepti ca sa iti prezinte culorile dar de fapt nu iti prezinta nimic. Si astfel ai contul virusat.
Apoi ai acces limitat la facebook. si nu poti sa dai comentarii. mie asa mi s-a inamplat
Dupa ce ai apasat PrtScr intra in Paint si apasa "Ctrl + V" apoi salveaza imaginea unde doresti tu. Sau daca ai programul PhotoScape poti face acolo.
Nu stiu ce vrei tu sa zici dar e bine ca am scapat de virus!
Aha. Oricum sper ca te-am ajutat in privinta link-ului acela
Eu am dat click, si acum nu stiu sa comentez fotografiile, si sa scriu pe timeline... ce pot sa fac? si mie mi se pare, ca este vorba despre un virus... si virusul acesta ce poate sa faca?
Si eu am dat click, si acum nu stiu sa comentez fotografiile, si sa scriu pe timeline... ce pot sa fac? si mie mi se pare, ca este vorba despre un virus... si virusul acesta ce poate sa faca?
Aha mersi mult:X si scuze ca nu era in cadrul intrebarii tale
Pai eu nu prea scriu pe Timeline si inca nu am incercat sa scriu comm-uri. Mai bine pune o intrebere separata ca nu stiu sa iti raspund.