| Deliadelias a întrebat:

am si eu o intrebare. Am o pagina pe fb iar una din admine stie parola. Mie mi-a zis una falsa normal oh go on si acum a plecat si nu stiu nimic de ea. Cum fac sa schimb parola de la pagina sau sa adaug o admina noua sad? cel mai bun raspuns, Funda :*. crying

Răspuns Câştigător
| Alexdutza a răspuns:

Pagina nu are parola, tu intri cu facebook-ul pe pagina nu?
Vezi ca acolo la facebook la tine unde dai sa te deconectezi scrie setarile contului dai acolo si unde scrie parola dai pe ea si iti scrii aia actuala apoi aia noua apoi iarasi aia noua, iti scrie acolo.
Si cum sa faci sa bagi alta admina, in primul rand trebuie sa gasesti o admina apoi intri pe pagina si acolo scrie editeaza pagina dai pe ea si acolo gasesti scris gestioneaza rolurile de administrator dai acolo si acolo iti arata ca esti tu admina si dupa este un loc liber pui acolo numele adminei, trebuie sa o ai in lista ca sa o bagi cand scrii numele ei trebuie sa iti apara persoana ca sa dai pe ea si apoi jos tot acolo la persoana aia unde scrie administrator dai acolo si setezi content creator adica creator de continut, numai tu trebuie sa fii administrator deoarece daca bagi pe altcineva poate sa iti fure pagina.
Primesc funda?

1 răspuns:
| Deliadelias explică (pentru Alexdutza):

Oh, primesti.
Chiar daca am pus aceasta intrebare mai bine de jumatate de an, iar acum numai am nicio pagina pe fb, esti singura care mi.a raspuns la intrebare happy