Cate jocuri si aplicatii ai in PC? Cred ca ai destule...CARE SE UPGRADEAZA SINGURE! Sau un virus...
Windows 7 Ultimate foloseste cam 10 gb dar poate nu iti dai seama si descarci totul in C/
Cel putin trebuia sa lasi de 50 gb, si poate si de la jocuri sau jocurile le instalezi in d
Clic dreapta pe computer\proprietati\protectie sistem\configurare\bifezi dezactivare protectie sistem\apply\ok
Apoi, control panel\windows update\off.
Poate ai windows 7 istalat de 2 ori si mie mi s-a intamplat la fel si imi facea si mie asa
Dupa curatare faci si o defragmentare, cu Disk defragmenter din Accesories/ System Tools ori descarcand Defraggler de la Piriform.com. Numai bine!
Jocuri ce am instalat is in D! ce descarc descarc in E in C ii windowsu si esentialu Yahoo Opera Chrome si inca cateva chesti care sunt de marimea maxim 700mb! Windowsu imi ocupa 22-23 gb
30 GB pot fi insuficienti pentru Windows 7. Daca discul dur e mai mare decat atat, repartitioneaza-l, de ex. cu PartedMagic. Daca nu e, cumpara alt disc dur si reinstaleaza sistemul de operare.
Lofot întreabă: