Click dreapta pe card, 'Properties', 'Tools', si ar trebui sa ai acolo un buton cu scandisk.
Pentru checkdisk, deschizi un command prompt (butonul windows apasat - cel dintre alt si ctrl - si apesi r, scrii cmd si enter) si scrii chkdsk x:, unde x este litera volumului cardului.
Totusi cel mai sigur e format.
Cel mai sigur formateaza cardul. Daca tot ai probleme, conecteaza-l la un calculator si ruleaza un scandisk sau checkdisk pe el.
Si cum fac asta?:d stiu sa il bag la calculator dar nu stiu sa rulez un scandisk sau checkdisk pe el... daca ai putea sa imi dai indicatii:d.
Si cum fac asta?:d stiu sa il bag la calculator dar nu stiu sa rulez un scandisk sau checkdisk pe el... daca ai putea sa imi dai indicatii:d.
Butonuld e scandisk se mai numeste si alcumva? ca imi apar trei, dar nushc are dine le ca nu se numeste niciunul scandisk
Click dreapta pe card, 'Properties', 'Tools', si ar trebui sa ai acolo un buton cu scandisk.
Pentru checkdisk, deschizi un command prompt (butonul windows apasat - cel dintre alt si ctrl - si apesi r, scrii cmd si enter) si scrii chkdsk x:, unde x este litera volumului cardului.
Totusi cel mai sigur e format.
Depinde de modelul cardului şi de modelul de BlackBerry - poate telefonul nu acceptă acel model de card...
Apoi, atenţionarea respectivă tocmai asta spune : "A fost introdus un card media care conţine erori. Pentru a le corecta folosiţi un utilitar de verificare a erorilor pe un computer."
Deci, să conectezi telefonul la Pc prin cablul de date şi verifici de erori discul/cardul.
Ori încerci o formatare a cardului ( ca al un hard/stick ) - aşa cum spunea şi Jmecher.