Click dreapta pe card, 'Properties', 'Tools', si ar trebui sa ai acolo un buton cu scandisk.
Pentru checkdisk, deschizi un command prompt (butonul windows apasat - cel dintre alt si ctrl - si apesi r, scrii cmd si enter) si scrii chkdsk x:, unde x este litera volumului cardului.
Totusi cel mai sigur e format.
Cel mai sigur formateaza cardul. Daca tot ai probleme, conecteaza-l la un calculator si ruleaza un scandisk sau checkdisk pe el.
Depinde de modelul cardului şi de modelul de BlackBerry - poate telefonul nu acceptă acel model de card...
Apoi, atenţionarea respectivă tocmai asta spune : "A fost introdus un card media care conţine erori. Pentru a le corecta folosiţi un utilitar de verificare a erorilor pe un computer."
Deci, să conectezi telefonul la Pc prin cablul de date şi verifici de erori discul/cardul.
Ori încerci o formatare a cardului ( ca al un hard/stick ) - aşa cum spunea şi Jmecher.
Si cum fac asta?:d stiu sa il bag la calculator dar nu stiu sa rulez un scandisk sau checkdisk pe el... daca ai putea sa imi dai indicatii:d.
Si cum fac asta?:d stiu sa il bag la calculator dar nu stiu sa rulez un scandisk sau checkdisk pe el... daca ai putea sa imi dai indicatii:d.
Butonuld e scandisk se mai numeste si alcumva? ca imi apar trei, dar nushc are dine le ca nu se numeste niciunul scandisk