| Matei_Flor_1988 a întrebat:

Buna! Am si eu o problema legata de facebook.As vrea sa comentez ceva pe o pagina gen Antena1, Stirile Protv,de ex, dar toti prietenii mei imi vad comentariul, desi ei nu au dat like la acea pagina.Cum fac sa nu mai vada prietenii din lista mea ceea ce eu comentez pe alte pagini? Multumesc, dau funda!

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Nu ai cum sa te ascuzi un comentariu pe site-urile publice, fiind vizibil tuturor, inclusiv prietenilor tai.
Ideal este sa nu postezi nimic care te incrimineaza, rusineaza sau iti compromite relatiile de prietenie.
Ai putea sa-ti faci un al doilea cont de Fb, dar nu cu numele real si sa postezi numai cu acela.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In ce sens sa comentezi tu stirile pro tv sau antena 1 vezi ca daca vorbesti injurios la adresa lor nu numai ca i ti vor sterge contul, dar te dau ei in judecata antena sau pro tv si vei platii de te saturi, calomniile si injuriile se pedepsesc, daca vrei sa comentezi stiri si ai specializarea necesara facultatea depui CV la una din aceste doua televiziuni si te vor suna ei daca sunt interesati de o colaborare cu tine, dar daca ai alte idei renunta tie de prietenii tai i ti este teama? Nu de ce repercursiuni ai putea avea cu legea?

| Matei_Flor_1988 explică (pentru anonim_4396):

Doamne fereste de asa raspuns! Daca citeai mai atent intrebarea mea, ai fi vazut ca am scris"de exemplu".Si cum ai ajuns tu la concluzia ca as injura? Am vrut sa comentez despre anumiti concurenti dintr-o emisiune, daca vrei sa stii exact, doar ca nu vreau sa vada prietenii mei ce fel emisiuni urmaresc eu sau pe cine sustin.Si nu mi-ai raspuns la intrebarea mea?