| adela72 a întrebat:

Buna am uitat parola de contul meu de facebook si as vrea sa o recuperez dar fara sa o resetez va rog ajutati-ma va rog mult din suflet

9 răspunsuri:
| PrecizeEveR a răspuns:

Salut1 apasa pe butonul 'am uitat parola' si scrie-ti emailul o s afie trimisa parola prin emailul pe care ti-ai facut contul happy

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu exista recuperare fara schimbare. Ceea ce vrei tu clar nu e din cauza ca ai uitat-o, vrei probabil sa intri in contul cuiva

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru PrecizeEveR):

Tu chiar ai impresia ca fb iti trimite parola pe net sau ai raspuns si tu asa ca sa ai ocupatie?

| PrecizeEveR a răspuns (pentru suntserios):

Citeste mai binewinking am zis ca ti-o trimite prin email nu pe net laughing ia-ti ochelari daca nu vezi

suntserios

Lol si mail ul ce e? Sosea? Aer? Deci tu chiar traiesti cu impresia ca ei iti dau parola in clar. Amuzant

| PrecizeEveR a răspuns (pentru suntserios):

Tie trebuie sa iti explic totul chiar "babeste"? din nou, adresa de email pe care ti-ai facut contul! ce tu crezi ca orice email? cred ca nici daca citesti de 10 ori nu intelegi... adresa de email pe care ti-ai facut contul! acum intelgi?laughing
poate prin minune dalaughing

suntserios

Hai sa iti explic: parolele sunt tinute, pentru securitate, criptate. Un site precum fb sigur le cirpteaza cu un algoritm ireversibil. Asa ca, chiar daca prin absurd le ar trece prin cap sa aiba o bresa atat de mare fe securitate incat sa trimita parole in clar pe mail nu au cum sa o faca pentru ca parola e tinuta criptata ireversibil. Pricepi? Daca nu foloseste optiunea de forgot password si ai sa afli

suntserios

Ps: inca astept explicatia aia babeasca a ta

| adela72 explică:

Poate cineva sa ma ajute sa recuperez parola de contul meu de fc fara sa resetez parola? Da sau nu poate nimeni sa ma ajute. Va rog din suflet