Salut1 apasa pe butonul 'am uitat parola' si scrie-ti emailul o s afie trimisa parola prin emailul pe care ti-ai facut contul
Nu exista recuperare fara schimbare. Ceea ce vrei tu clar nu e din cauza ca ai uitat-o, vrei probabil sa intri in contul cuiva
Tu chiar ai impresia ca fb iti trimite parola pe net sau ai raspuns si tu asa ca sa ai ocupatie?
Citeste mai bine am zis ca ti-o trimite prin email nu pe net ia-ti ochelari daca nu vezi
Lol si mail ul ce e? Sosea? Aer? Deci tu chiar traiesti cu impresia ca ei iti dau parola in clar. Amuzant
Tie trebuie sa iti explic totul chiar "babeste"? din nou, adresa de email pe care ti-ai facut contul! ce tu crezi ca orice email? cred ca nici daca citesti de 10 ori nu intelegi... adresa de email pe care ti-ai facut contul! acum intelgi?
poate prin minune da
Hai sa iti explic: parolele sunt tinute, pentru securitate, criptate. Un site precum fb sigur le cirpteaza cu un algoritm ireversibil. Asa ca, chiar daca prin absurd le ar trece prin cap sa aiba o bresa atat de mare fe securitate incat sa trimita parole in clar pe mail nu au cum sa o faca pentru ca parola e tinuta criptata ireversibil. Pricepi? Daca nu foloseste optiunea de forgot password si ai sa afli
Poate cineva sa ma ajute sa recuperez parola de contul meu de fc fara sa resetez parola? Da sau nu poate nimeni sa ma ajute. Va rog din suflet