Mai mult de 2 ore nu prea are cum sa iti stea daca ai laptotul de juma de an.Cred ca nu face contact undeva bine.Ar trebui sa te prezinti cu el, daca mai ai garantie, magazinului de unde l-ai cumparat sau la un services pentru electronice.Am si eu laptot dar niciodata nu mi s-a intamplat sa am probleme cu bateria.Bafta!
Daca e inca in garantie mergi cu el de unde l-ai cumparat. Daca nu te sfatuiesc sa mergi cu el in service. Practic nu prea ai ce face la un acumulator.
Lasa bateria in laptop; cine te-a invatat asemenea prostie? Bateria functioneaza ca un filtru pentru curentul care intra in laptop.Lasa bateria in laptop,pina dimineata,cu laptopul oprit; daca nu isi revine,va trebui inlocuita. Unul din elementii bateriei a cedat din cauza lipsei curentului, a reincarcarii, perioada prea lunga.Mult noroc.
@raduraduu Juma de an? 4 ani!
@dacavreaupot Asta era singura mea optiune...sa cumpar alta, insa costa 400 lei si m-am gandit ca poate aveti voi alte metode
@ChristiaNNN Nu am garantie!
@ivancea2 Cine mi-a zis asemenea prostie? R: O colega de lucru a mamei o_O...Da, stiu cum suna. Ei bine eu am ascultat-o, de ce, nu stiu?! Pana la urma nici nu are habar de calculatoare. Ce sa mai vorbim de laptop-uri?!
@AlexCrb S-a dus...s-a dus la dracu' -_-
Naspa. Eu inca nu mi-am inlocuit laptop-ul, e bun doar ca are probleme cu bateria si are niste butoane lateral de volum, pauza, stop...si nu merg. Nu prea cred ca pot face eu ceva, numai daca il duc la reparat. Ai vreo alta idee? (Daca nu prea ai inteles despre ce vorbesc poti vedea o poza, laptop-ul se cheama Acer Aspire 3690, butoanele laterale din partea dreapta nu imi merg.)
Lavinia_Cristina_ întreabă: