Prima data incearca sa cureti procesorul si sursa de praf, apoi schimba pasta termica, si daca nici asa nu rezolvi schimba cooler-ul de la sursa sau sursa.
Laptopul nu are ventilator (cooler) pe sursa ci pe procesor. Ar fi trebuit sa-ti schimbe cei de la service si ventilatorul. Eu iti recomand sa revi la dansi si sa le spui sa-ti schimbe si ventilatorul poate nu-ti mai vor lua bani pe manopera inca odata.
Exact la fel am patit eu cu coolerul de la placa video de la pc si l`am dat jos...intradevar sa incalzeste foarte repede dar nu mi-a facut nici un fel de problema si`l am de ceva vreme asa
Ventilatorul ar fi fost probabil pana in 50 de lei, partea dificila era sa ajungi la el. Laptop-urile au destul de bine reglata protectia, ti se va inchide cand se incinge peste o temperatura. Cand mai ai bani si nu mai doresti sa ajungi cu el la service poti cumpara un suport de laptop cu ventilatoare insa e cam incomod. Dar si ala e cam 1 mil. din cate stiam. Deci dupa parerea mea ai o sansa de 80 % sa nu se arda.
Am si un ventilator extern dar e fara suport(i-am asezat eu o cutiuta in spate pe post de suport ca sa stea ridicat^^).Nu stiu in ce masura ajuta dar laptopul nu s-a inchis niciodata pana acum doar s-a mai blocat si asta foarte rar. Deci in concluzie n-ar trebui sa intru in panica doar pentru ca se incalzeste putin coolerul si cand o sa am bani sa-l schimb pe ala intern?
Madalin_Vasile_2000 întreabă:
DB09GIN întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Lavinia_Cristina_ întreabă: