| yonymadaful a întrebat:

am un pc nou si daca bag mufa de la internet nu fuctioneaza deoarece trebuie schimbat ip/ul puteti sa-mi spuneti cum il pot schimba pentru ca vreau sa-i pun acelasi ip ca la cel vechi.inainte veneau ce de la internet sal schimbe,dar vreau sa incerc singura, am vazut ca nu este asa greu, dar am uitat.Va rog ajutati-ma.

Răspuns Câştigător
| MihaiTT a răspuns:

Jos in dreapta in task bar click pe network->Open network and sharin center->change adapter settings-> dublu click pe local area connection-> click properties-> dublu click Internet protocol verion 4 TCP IP iar dupa caz setezi fie manual, fie automatic in functie de setarile furnizorului de net. dupa care OK, OK Close...pana in capat

3 răspunsuri:
| MihaiTT a răspuns:

Pai ai mai multe variante dar mai intai spune-ne ce windows ai sa-ti spunem pasii

| danimotenel a răspuns:

Dublu click pe local area connection, propietes, da din lista aia la Internet Protocol (TCP/IP), apesi pe el apoi pe butonul propietes, si bagi ip, dns, gateway si subinet mask sau poti bifa optiunea obtain an IP adress automatically. Daca nu sti gateway-u, dns si subinet mask, bifeaza obtiunea aia ca sa caute el ce trebuie, nu intodeauna caseste pe cele bune, daca nu bagi exact aceleasi valori ca inainte nu va merge internetu.

| yonymadaful explică (pentru MihaiTT):

Am windows 7