| xXxDropsBoyXxXLăvMeee a întrebat:

Buna am un stupid de modem de la Hwaei si beculetele imi arata asa din cinci in cinci minute... power e verde al doilea adica linkul e verde aici e problema al treilea adica act palpaie r verde al patrulea lanu e rosu al cincilea ultimu e fara lumina
cum fac sa fie normal?

Răspuns Câştigător
| HeadShotttttt a răspuns:

Ai un modem extrem de bun.nu te mai plange viteza intre 100 si 120 mghb pe secunda.La altii e si mai rau. poate sa fie si de 60 mgbhs pe sec.Trebuie sa suni la firma Romtelecom, daca de acolo il ai si sa ceri o reparare sau poate nu face contact Internatul.Vezi tu.internetul o sa iti mearga cand beculetul LINK o sa fie portocaliu.Suna,nu mai sta.

5 răspunsuri:
| Razviiiiiiiiii a răspuns:

Asa trebuie sa fie mai ca si eu am tot modem de ala de la Huawei, la USB o sa fie deschis beculetul numai daca o sa bagi un USB cu internet in PC. Si la Act iti palpaie asa pentru ca nu stiu...arata ca poti accesa paginile de pe internet sau ca folosesti netul.

| xXxDropsBoyXxXLăvMeee explică (pentru HeadShotttttt):

Stiu,dar problema e ca nu mi merge nici internetul din 5 in 5 minute, adica nu mi mai merge de loc internetul nici sa accesez un site...

| xXxDropsBoyXxXLăvMeee explică (pentru Razviiiiiiiiii):

Pai LINK nu ar trebui sa fie rosu?

| Razviiiiiiiiii a răspuns (pentru xXxDropsBoyXxXLăvMeee):

Portocaliu trebuie sa fie ca sa mearga netul...

| HeadShotttttt a răspuns (pentru xXxDropsBoyXxXLăvMeee):

Ba da mai...Nu iti trebuie nici un site sa accezi.Cauta in facturiile de la Romtelecom numarul lor.Ii spuni intr orele 10 si 15.Si in 5 minute o sa ti-l revizuiasca.Vezi tu ce spun.Doua pncte ics.Bafta! :*