| Lyvyw a întrebat:

Am un var care si-a ocupat tot spatiul in C si in D e gol. Nu are cine s il formateze si ar vrea sa se joace 4Story. Daca pun setarile pe stick incalc vreo lege? Or sa meraga setarile?

Răspuns Câştigător
| raveny a răspuns:

Da si sa inchida updates si sa nu mai instaleze toate porcariile de programe funda

10 răspunsuri:
| Zaied a răspuns:

Lege,ce lege? Merge sa joci de pe stick am m-ai facut si eu asa.

| lpavel a răspuns:

Poate sa-l instaleze si in D! De pe stik merge, dar mai greu... Bafta!

| VladyV a răspuns:

Doar poate sa joace si fara sa il formateze! doar sterge INSTALARILE de la jocuri sau alte chestii care nu mai are nevoie (toolbar etc) si gata! eu am avut 320 gb consumati de toolbar si instalatiile de la jocuri

| AnneMarye001 a răspuns:

Nu trebuie sa stearga nimic, atunci cand descarci 4Story ai grija sa te uiti mereu la fiecare pas si cand te intreaba unde sa il instalezi dai la BROWSE si dai pe D si gata.ASA am facut si eu cand mi-am instalat 4story

| Lyvyw explică (pentru lpavel):

Pai asta voiam sa fac

| Lyvyw explică (pentru AnneMarye001):

Da nu are spatiu de loc, nu poate sa il descarce. cica a sters o garamada de chestii si se ocupa spatiu singur la loc... :

| Lyvyw explică (pentru VladyV):

A sters o gramada si cica i se fumple la loc, a zis ca are legatura cu un joc care l-a descarcat ( nu pe tot ca nu a avut suficient spatiu ) si cica i se instaleaza ala in continuu in pc si ii ocupa spatiu. da m-am uitat la istoricul de downloads si nu era nimic si nici urma de joc in pc.

| raveny a răspuns (pentru Lyvyw):

E de la updates ii umple hardu

| Lyvyw explică (pentru raveny):

Si ce ar trebui sa faca? sa il formateze?

| raveny a răspuns (pentru Lyvyw):

Nu sa inchida updates si sa ruleze programul ccleaner