Are un procesor cu 2 core si 2 nuclee ceea ce era valabil pe la 2006. Mai mult este un Celeron, unul din cele mai slabe procesoare produse de Intel. 4 Gb de RAM este iar foarte putin in ziua de astazi. De asta este numit de cel de mai sus "japita". Dar pentru un Office este destul.
Dar imi poti recomanda un laptop cat decat bun(nu pentru gaming sau alte prostii)? Pretul sa fie sub 1000 lei daca se poate
Laptop DELL Latitude E6430 cred ca ar fi supersuficient daca nu te joci: http://bit.ly/2HJPV6E La el se pot pune 6 Gb (in magazin are 4) si sa schimbi HDD-ul cu unSSD si vei avea un laptop bunicel. Cel din link are si 12 luni garantie ceea ce este suficient sa-ti dai seama daca merge bine sau nu. Eventual poti sa mai platesti (sa citesti pe pagina!) cativa lei in plus pentru un la patru ani garantie. Ulterior, cu o cheltuiala minima, poti face modificarile de upgrade ce ti le-am spus mai sus.
Ar fi bun dar 32 GB storage e killer, de-abia incape Windows si Office (pe 32 biti, pe 64 biti nu sunt sigur) - iti trebuie un SSD M.2 la el, vezi ce zice unu' la Altex la review. Sper sa poti instala OS-ul pe M.2 ca altfel e greu.
Asa, ca paranteza, daca vrei sa folosesti Linux pe el, va fi ok cu 32 GB storage - dar ai scris "Word" asa ca...