| c0pil1n a întrebat:

Bună.
Aș dori să îmi fac un pc de gaming pe bucăți sau direct montat.
Buget(3.000) lei
Aș vrea să știu de pe ce site merită cumpărată o unitate sau piesele.
Am auzit de pc garage, cel.ro.
Puteți să-mi lăsați părerea voastră aici? Mulțumesc
Cine dorește să construiască un pc de gaming puteți să-l lăsați link-ul aici.
Bugetul să fie cuprins între 2.500-3.200 lei maxim

Răspuns Câştigător
| GabiDumitrescu a răspuns:

... dar mai bine le iei si le asamblezi tu. Calatoresc mai bine componentele in cutiile lor decat in sistem asamblat.
@koko966: Cam 3200 ti-am scos sistem cum nu vezi de-a gata nici la 4500 sau mai mult - SSD M.2 uber-rapid de 256, 16 GB RAM, i5, GTX 1650 OC, sursa cum trebuie' - https://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/4200486/

16 răspunsuri:
| JicaContra a răspuns:

Cel.ro IN NICI UN CAZ, sunt cei mai huliti
www.emag.ro indexeaza mai multe firme
si mai e www.compari.ro
in plus, eu mi-as pune si extensia de pe www.pricy.ro care iti mai da o idee de pret mai ieftin direct cand esti pe pagina produsului
(mai sunt inca vreo 3, insa dupa astea de mai sus, slabe sperante sa gasesti mai ieftin)

| GabiDumitrescu a răspuns:

Garage, de regula. Daca ne zici si daca ai monitor/carcasa/periferice pe care le vei pastra, o sa iti fac un sistem ceva mai tirziu.

| c0pil1n explică (pentru GabiDumitrescu):

Monitorul este full hd casti hyperx cloud hndeva la 300 lei am dat pe ele+ tastatura hyperx cu 320 lei mouse Logitech 100 lei. Monitorul a fost 700 lei. Asus timp mersi 1, 75 hz full hd

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru c0pil1n):

Excelent! Asta voiam sa stiu! Deci vei pastra monitor full HD, ai casti ok, tastatura si mouse ok. Carcasa de la calculatorul actual, eventual sursa si hardul le pastrezi? Cu cit refolosesti mai multe componente din cel vechi, cu atit mai bine putem sa facem treaba cu componentele noi!

Ideea e ca nu am un alt pc. Deci am nevoie de toate componentele

Pai stai asa... comanzi pentru upgrade, faci upgrade cu carcasa/hard/sursa ce se mai poate folosi din asta de acum, apoi vinzi ce mai ramane. Nu e cel mai corect asa? Hai ca eu acusi ma apuc de facut sistem pentru tine cu ofertele cele mai bune de la garaj din momentul asta, dar trebuie' sa stiu ce si cum.

| Sofer a răspuns:

De la pc garage poți sa îți alegi componentele și poți opta sa ți se livreze gata montat de ei.

| Sofer a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Aici tine de preferință fiecăruia. Sa îl monteze singur sau sa ii vina gata montat.
Eu am optat sa îmi vina toate la cutie și l-am asamblat eu.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Sofer):

Exact, asa mi se pare cel mai de bun-simt. Plus ca la asamblarea standard nu prea isi bat ei capul sa iti aseze cablurile cum trebuie, iar aia gold nu prea isi merita banii.

Mersii, chiar acest pc am sa mi-l cumpar.

Un singur lucru am inlocuit.

https://www.pcgarage.ro/carcase/floston/hero-rgb-strip-tg/

Imi spui te rog si ce windows ar fi recomandat pentru light-gaming?

Light sau heavy, Windows 10 e singurul pe care si l-ar instala cineva sanatos la cap in 2020. P.S. Nu am ce comenta la carcasa, e distractia ta. Nu uita de voucherul pe care l-am pus in lista mea! Asa primesti si tu o mica reducere, si eu un comision. Altfel, ia garajul mai multi bani si atita tot. Nu, daca exista vreun site care zice ca da mai mult de 1%, nu exista. Daca vrei inca 3% reducere, fa-ti cont pe forumul MyGarage si posteaza o zi-doua pe acolo cit sa faci 20 de posturi (parca). Acel 3% se cumuleaza cu 1% din codul meu de voucher. Nu e mult, dar sunt cateva zeci de lei totusi...

Mersii. dar n am sa mai pierd vremea pentru cativa banuti. Raman pe windows 10 multumesc

Da, decat sa ratezi reducerile pe care le-am bagat in lista, mai bine percutezi fix acum. Nu uita te rog mult de codul ala de voucher pe care l-am pus in wishlistul meu. Il poti adauga in cont si il poti folosi de oricite ori vrei in viitor. La fel, pentru viitor, merita sa faci cont si pe MyGarage - e un forum foarte ok.

Acuma te mai intreb ceva.
In loc de acea placa video gtx 1650 super. Nu ar merge mai bine un rx580 8gb?

Oricit de fan AMD as fi, AMD a avut probleme in ultima vreme cu driverele. Probleme MARI. Depinde si de ce jocuri vrei sa joci, mai exact. Teoretic, cu RX 580 iesi un pic mai bine ca pret vs performanta. Practic, depinde mult si de calitatea implementarii pe care o achizitionezi, daca mai primesti ceva bonusuri cu ea, si altele.