| ilovemusic_8685 a întrebat:

As vrea sa achizitiones un iphone de pe www.okazii.ro,dar nu stiu cum sa procedez.De pe forumuri am inteles ca trebuie sa iau legatura cu vanzatorul(la telefon), dar de unde stiu ca acel vanzator este serios? Si, apropo ce parere aveti de iphone-uri, si daca ati putea sa-mi recomandati unul la pret rezonabil de pe "okazii"(care vi se pare mai bun si rezonabil):D.
Multumesc! Funda!:X

Răspuns Câştigător
| Cata96 a răspuns:

Deci iti faci cont pe okazii iti cauti iphone-u care il vrei si iei legatura cu vanzatoru'...si orice vanzator de pe okazii ii serios cand vine vorba de bani:))...pretu+10lei transportul
si iti recomant iphoneu asta:D
http://www.okazii.ro/......-PRET.html

4 răspunsuri:
| FashionDiva a răspuns:

Sunt telefoane ok, eu am 2 de 1. 5 ani si nu am avut nicio problema. Pe okazii trebuie sa-ti faci cont cu datele reale de contact, apoi incepi cautarea... cauta ceva la un pret mediu (nu te arunca la cel mai ieftin), un anunt care sa aiba imagini reale si care sa poata fi livrat in localitatea ta.

Nu accepta livrarea prin posta sau curierat fara posibilitatea de a deschide coletul pentru ca te poti trezi ca ai cumparat o. piatra :-)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sall.acum cateva zile am comandat si eu un nokia n95 de pe okazii in poze arata bine.cand o ajunssad incarcatorul de abia merge trebuie sa tin in anumite pozitii incarcatorul sa se incarcelaughing cablulu usb ii stricat.io te-as sfatui sa iti iei unul nou sau daca esti din oras cu el sa te intalnesti cu el si vezi.winkingpaaa

| beautymk a răspuns:

Mai intai licitezi pentru acel obiect, si dupa aceea o sa a poti afla numarul de telefon al vanzatorului.

| roxana_7147 a răspuns:

Eu zic sa mai incerci si in alta parte. Poate vei gasi altceva mai bun.