| CristinaPaula a întrebat:

as vrea sa stiu cum pot virusa un calculator daca nu am acces la el? Vreau un virsus tare, care sa poata sterge absolut TOT din computer. Cum am zis eu nu am acces la el, daca ii pot trimite un program sau o poza...

Răspuns Câştigător
| 0rlando a răspuns:

Nu există așa ceva!
Nu-i da add individului de mai sus, că riști să-ți facă el ție ceva neplăcut.

5 răspunsuri:
| supermdmario a răspuns:

Sfatul meu e sa nu faci asa ceva,pentru ca se face inchisoare pentru asemenea chestii.
sa nu crezi ca nu te pot descoperi.te descopera imediat.
chiar daca acel virus v-a sterge tot din hard,exista softuri care recladesc fisierele de la zero si nu numai fisierele,ci si activitatea desfasurata de computer-spre exemplu:emailuri primite,cautari pe internet si multe altele.un astfel de program am si eu,politia telecomunicatii, sau DIICOT, are programe mult mai avansate, asa ca, parerea mea:stai bland.

| CristinaPaula explică (pentru supermdmario):

Persoana caruia vreau sa ii virusez o santajeaza pe o prietena cu ceva, si oricum e prea prost sa isi dea seama ca fix ea i l-a virusat si mai ales sa isi ea program de reconstituire.

| supermdmario a răspuns (pentru CristinaPaula):

1.(Raspuns pentru urth-icarie)nu aberez deloc, intai invata sa scrii si dupa aceea poti sa dai sfaturi si altora.
2.Nu toata lumea fura sau pirateaza in Romania
3. Daca o santajeaza pe prietena ta, de ce nu mergi la politie sa-l denunti, pentru ca si santajul constituie infractiune.

| Ady2098 a răspuns:

Baga add la pirvu_adrian2098@yahoo.com si iti dau eu un program de facut virusi

| urth a răspuns:

*SUPERMDMARIO* asta abereaza rau...
1 la mana nu sta nimeni sa te verfice pe tine ca iai virusat pc-u altuia
2 la mana il poti virusa doar daca el accepta ce i trimiti tu pe mess etc.
3 la mana nu sta nimeni sa se planga la politie ca ti sa virusat pc-u si daca se plange isi sapa groapa singur pentru ca sunt sigur ca persoana vatamata foloseste programe piratate cum ar fi windows de exemplu