Nu există așa ceva!
Nu-i da add individului de mai sus, că riști să-ți facă el ție ceva neplăcut.
Baga add la pirvu_adrian2098@yahoo.com si iti dau eu un program de facut virusi
Sfatul meu e sa nu faci asa ceva,pentru ca se face inchisoare pentru asemenea chestii.
sa nu crezi ca nu te pot descoperi.te descopera imediat.
chiar daca acel virus v-a sterge tot din hard,exista softuri care recladesc fisierele de la zero si nu numai fisierele,ci si activitatea desfasurata de computer-spre exemplu:emailuri primite,cautari pe internet si multe altele.un astfel de program am si eu,politia telecomunicatii, sau DIICOT, are programe mult mai avansate, asa ca, parerea mea:stai bland.
*SUPERMDMARIO* asta abereaza rau...
1 la mana nu sta nimeni sa te verfice pe tine ca iai virusat pc-u altuia
2 la mana il poti virusa doar daca el accepta ce i trimiti tu pe mess etc.
3 la mana nu sta nimeni sa se planga la politie ca ti sa virusat pc-u si daca se plange isi sapa groapa singur pentru ca sunt sigur ca persoana vatamata foloseste programe piratate cum ar fi windows de exemplu
Persoana caruia vreau sa ii virusez o santajeaza pe o prietena cu ceva, si oricum e prea prost sa isi dea seama ca fix ea i l-a virusat si mai ales sa isi ea program de reconstituire.
1.(Raspuns pentru urth-icarie)nu aberez deloc, intai invata sa scrii si dupa aceea poti sa dai sfaturi si altora.
2.Nu toata lumea fura sau pirateaza in Romania
3. Daca o santajeaza pe prietena ta, de ce nu mergi la politie sa-l denunti, pentru ca si santajul constituie infractiune.
Lavinia_Cristina_ întreabă: