Alcate ot908, Cookie Fresh. Astea-s doua din cele mai ieftine, sunt bune, le-am avut pe ambele si am fost super incantata. Acum am Cookie fresh si totul merge struna!
Succes!
Bune pe naiba LG SAMSUNG niste porcarii de telefoane...nu rezista mai mult de 8 luni touch-ul si la service te costa 80lei ilocuirea,cumpara un Nokia cu totuch cele mai bune, de ex un 5800, 5530, 5230
Buna uite o lista de la ieftine pala la scumpe. http://profitshare.emag.ro/....../click.php
Heei:*, eu am un Samsung c3300k, touch'ul merge super, si nici nu e scump... camera e cam mica dar vede foarte fain, numai ca nu are blitz In rest e perfect:X Este si pe alb cu fluturasi pe spate=p~ eu am pe negru dar e super:* FUnditsaaa'?
Cam cat costa?
Pai nu stiu sigur eu il am la abonament
Buna dupa lungi cautati sa stii ca eu de pe eurodualsim este un site online mi-am luat un dual sim gen iphone la 3 mil jumate cu garantie 1 an si un card d e 4 gb cadou si s-a meritat frate! Poti sa suni la ei sa vezi daca mai au oferta! Sper ca ti-am fost de ajutor
Samsung s5230, Samsung s5230 star, Samsung s5230W Star Wifi.
Toate sunt bune te asigur. Le-am avut pe toate momentan il am pe Samsung s5230 Star. Cauta si u poze pe net cu el si vez daca iti place. Funda
mihaela_7883 întreabă:
Lavinia_Cristina_ întreabă: