Alcate ot908, Cookie Fresh. Astea-s doua din cele mai ieftine, sunt bune, le-am avut pe ambele si am fost super incantata. Acum am Cookie fresh si totul merge struna!
Succes!
Samsung s5230, Samsung s5230 star, Samsung s5230W Star Wifi.
Toate sunt bune te asigur. Le-am avut pe toate momentan il am pe Samsung s5230 Star. Cauta si u poze pe net cu el si vez daca iti place. Funda
Heei:*, eu am un Samsung c3300k, touch'ul merge super, si nici nu e scump... camera e cam mica dar vede foarte fain, numai ca nu are blitz In rest e perfect:X Este si pe alb cu fluturasi pe spate=p~ eu am pe negru dar e super:* FUnditsaaa'?
Buna uite o lista de la ieftine pala la scumpe. http://profitshare.emag.ro/....../click.php
Bune pe naiba LG SAMSUNG niste porcarii de telefoane...nu rezista mai mult de 8 luni touch-ul si la service te costa 80lei ilocuirea,cumpara un Nokia cu totuch cele mai bune, de ex un 5800, 5530, 5230
Buna dupa lungi cautati sa stii ca eu de pe eurodualsim este un site online mi-am luat un dual sim gen iphone la 3 mil jumate cu garantie 1 an si un card d e 4 gb cadou si s-a meritat frate! Poti sa suni la ei sa vezi daca mai au oferta! Sper ca ti-am fost de ajutor
mihaela_7883 întreabă:
Lavinia_Cristina_ întreabă: