Salut ar fi mai ok să cumperi o tastatură nouă 5-6 ani, te-a ținut bine. Uite găsești aici cu 30 de lei : http://www.evomag.ro/......Tastatura/
Dacă vrei pentru gaming sau cu mai multe comezi sunt și mai scumpe, dar eu zic că una simplă e ok.
În ce sens nu funcționează? Sunt blocate sau când apeși pe ele nu răspund cu literele respective?
- Ai putea reseta PC.
- Ai putea scoate acele taste și să cureți respectivul loc.
- Ai putea să apeși de 2-3 ori mai tare. (În caz că sunt blocate) și pe urmă să vezi dacă merg.
Seară bună!
Cel mai probabil undeva nu se face contact bun.
La o tastatura obisnuita am avut probleme asemanatoare atunci cand folia cu contacte nu facea bine contact cu cablajul tastaturii.
Solutii - se pot strange putin suruburile care tin cablajul in contact cu folia, se pot curata contactele foliei si cablajului. Daca e tastatura de laptop, la fel pot fi contacte proaste intre tastatura si laptop.
Buna! Pratic, butoanele mentionate mai sus nu raspund la comanda in timpul apasarii. Au mai functionat, pana azi, doar prin apasarea fortata a lor, acum nu mai merge cu nimic, drept, ca tastatura o am de vreo 5-6 ani si nu am avut nicio problema cu ea pana acum. Posibil ca problema sa fie oare din cauza vechimi tastaturii? Sa cumpar o tastatura noua? Scuze daca am intrebat cu intarziere.
ColoredLove întreabă:
anonim_4396 întreabă: