anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna.
Bateria laptopului meu se incarca foarte greu, ii ia 6 ore ca sa se incarce si se descarca tot in aproximativ 5-6 ore, laptopul meu este nou deci nu inteleg de ce intampin aceasta problema.Ce as putea sa fac ca bateria sa se incarce mai repede, exista vreo aplicatie ceva care sa ma ajute cu ceva sau pot sa sa fac vreo reformatare ceva?

36 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru CristiDinBucuresti):

La ce anume te referi?
Oare te referi la faptul daca conectez incarcatorul DIRECT in priza sau folosesc un prelungito pana la priza? La asta te referi?

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru anonim_4396):

Off, daca scoti bateria din laptop si il folosesti la priza prin incarcatorul lui original ai incercat? Merge asa?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Si ce se va incarca, daca nu bateria?
Asta daca te am inteles corect!

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca scoti bateria din laptop nu se va incarca doar vei folosii laptopul fara sa se opreasca, eu sunt sigur ca laptopul a fost resigilat datorita bateriei defecte, iar ne seriosii de la Emag au ascuns acest lucru, tu ar trebui sa i suni sa le spui ca ti au vindut un obiect stricat.

| Zuzu1991 a răspuns (pentru anonim_4396):

In general o baterie se incarca cu si pana la de 3 ori mai mult decat se descarca, iar 6h la o baterie de laptop e FOARTE PUTIN

| anonimus010101110 a răspuns:

Daca este nou, si inca mai ai garantia te ai putea duce la magazin si le ai explica problema si le ai cere sa ti l schimbe cu unul nou