| Aasdfghj a întrebat:

Ce aplicatie de genul cloud folositi pe telefon si pc? Am folosit pana acum dropbox dar spatiu oferit nu imi este de ajuns si nu vreau sa platesc pentru un pachet mai mare. Ceva idei?

Răspuns Câştigător
| LPCTSTR a răspuns:

Foloseste Google Drive, Dropbox este degeaba.
Cei 15 gb oferiti de Drive si-au spus cuvantul in fata lui Dropbox care iti ofera 2 gb.
Poate te intrebi de ce Google iti ofera 15 gb de cloud si Dropbox 2, iar raspunsul este foarte simplu:
Google foloseste o simpla tactica de a-i intrece pe competitori.
Iar cum toti iubesc mult pe gratis, Google ca o companie gigant nu ar avea de pierdut si castiga efectiv cursa tocmai datorita contului Google pe care il folosesti la primul contact cu telefonul + ca isi sporeste popularitatea tocmai pentru ideea de "mult pe gratis" si serviciile aferente.

16 răspunsuri:
| lilianaadelina a răspuns:

Google drive

| GabiDumitrescu a răspuns:

Google Drive, Yandex, OneDrive (la OD am vreo 40 GB ca m-am combinat de niste oferte care din pacate nu mai sunt, totul gratis).

| VeronicaN18 a răspuns:

Incearca mega.nz ai 50 de gb parca

| Aasdfghj explică (pentru LPCTSTR):

Il am in telefon si l-am folosit de cateva ori dar nu-mi place faptul ca trebuie sa selectez eu pozele pentru a le duce in drive. Exista setare sa mi le importe automat cand am wifi-ul deschis?

| ziftode a răspuns:

Synology Drive
securitate absoluta, privacy absolut, datele sunt la mine in NAS, capacitatea e data de ce HDD-uri am cumparat (am 20TB), etc.
https://www.synology.com/en-global/dsm/feature/drive

| LPCTSTR a răspuns (pentru Aasdfghj):

Incearca cu aplicatia Photos dd la Google.
Ea poate iti face backup automat.

| Aasdfghj explică (pentru GabiDumitrescu):

Am incercat si cu onedrive dar tot nu imi ajunge. laughing

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Aasdfghj):

Ia si cumpara frumos un hard disc extern de 4 TB. Sau abonament de cloud de 1 TB, gasesti oferte foarte bune, gen 40-50 de dolari pe viata.

Am destul de mult loc in pc. Ideea e sa le aduc din telefon in pc printr-o aplicatie, care sa si stocheze pozele. Asta pentru ca e mai simplu ca folosirea unui cablu de date. Asa m-am obisnuit cu dropbox care dadea destui GB la crearea unui cont, mai ales de pe un telefon nou. Dar de ceva timp nu mai ofera atat de mult si nu imi mai e de folos. Multumesc oricum de sfat.

Pai asa zi. Google Photos! Depinde de telefon, la Pixel si astea cu Android One (gen Xiaomi Mi A1) ai spatiu NELIMITAT in cloud cu Google Photos. De acolo le poti vedea direct pe photos.google.com, de unde le poti si salva pe PC.

Le vad doar eu in google photos? Nu l-am incercat niciodata.

Daca nu vrei sa le dai share, normal ca le vezi doar tu.

| VeronicaN18 a răspuns (pentru LPCTSTR):

Bullshit* mega.nz ii mult mai oke. Destule date au deja asupra ta google. ofera-i si mai mult daca se poate cu Driveul.winking

| Aasdfghj explică (pentru VeronicaN18):

Sunt doar niste pozele pana la urma, nu e ceva ce ma poate compromite. Ideea e sa nu mai folosesc cablul de date pentru a duce pozele in pc.

Iti multumesc!

| VeronicaN18 a răspuns (pentru Aasdfghj):

Cu mare drag happy